snart så...



Imorse när jag dukade undan frukosten på jobbet så stäckte jag ryggen och höften på nåt konstigt sätt, nu går jag som en haltande 90årig gumma och foten har domnat bort nästan helt, känns skitskumt.


Igår fick jag ha en ensamkväll hemma, eller ja jag åkte till mamma först och åt middag, hämta lite saker som va mina som jag beställt och pratade. Sen när jag kom hem tog jag ett hett bad (och jag menar verkligen hett, fick nog tredje gradens brännskador på benen) och låg och läste min jättebra bok "14 år och till salu". Rekomenderas.
Sen gosa jag ner mig i sängen, och fortsatte läsa, skönt att vara själv. När min bättre hälft kom hem fick jag massage och blev ompysslad, de är inte fy och skam, vilken prins. Jag är kär i han.

Låg även och sjöng för pyret igår, eftersom öron och allt är färdig utvecklade nu så ska man prata och sjunga mycket för dom så att dom kan urskilja olika ljud och så. Tex mamma och pappans röster. Och tammefan han sparkade hela tiden, och de syns utanpå när han sparkar nu. man ser verkligen att magen bucklar sig utåt, läskigt. Och tydligen så sparkar dom när dom hör nåt dom gillar, så musik gillar den lilla tydligen skitmycke. Bra där! :D

Behöver helg nu, behöver komma bort, men de blir väl någon annan gång... denna helg spenderar vi väl hemma.
Köpte Avatar igår så vi kommer väl sitta klistrad framför tvn hela helgen.  Men imorgon har jag iallafall öppning på jobbet så jag slutar tidigt och kan åka till stan och inhandla sånt som jag behöver och har behövt hur länge som helst men inte orkat eller haft tid att åka in till stan för att köpa. Imorgon blir de alltså SHOPPING! :)

Happ, de va en uppdatering de, och nu är min rast slut så jag ska ta och smyga in till bullerbyn och kolla så att alla barnen sover gott i sina vagnar... jag skulle också vilja ligga ute i en skön vagn och sova. Tror de skulle vara skitnice att ligga ute i friska luften i en varm vagn med sin älsklingsfilt och bara sova ett tag. så man är fit for fight sen, resten av dagen/kvällen. Har frågat några barn om jag får låna deras vagn, men nej, dom ska tydligen ha den själv:)

ha en bra dag





lite panik.



Sitter och kollar på fotboll, (Lyon-bayen münchen) ny tränad, luktar svett och känner att kroppen värker, lovley!
Peter tycker att jag luktar lite illa, men jag måste ju se klart första halvlek innan jag kan duscha.

Idag har de inte blivit mycket sitta still, full rulle på jobbet, tvätttid, storstädning och träning.
Känns bra, som fan. Har hittat livsgnistan igen, allt går bara uppåt och blir bättre och bättre.
Sjukt skönt, känns som jag har varit inne i självömkans bubbla ett tag nu, så de är dags att komma ut och ge järnet.
Eftersom jag har isolerat mig i flera veckor så ska jag till och med ut bland folk och shoppa med kärestan på Fredag eftermiddag, inte illa.

Imorgon ska jag ha en ensamhemmakväll, Peter ska iväg och bowla med nån kompis och jag ska vara hemma och pyssla på, min beställning från "Perfect home" kommer imorgon så jag ska väl sätta upp de nya sakerna, kolla på film och mysa med pyret. De är skönt med ensamtid.

Nästa vecka ska vi till barnmorskan igen, och så börjar föräldragruppen också, nu händer de.
Eller de har väl gjort de hela tiden men nu börjar de blir mer allvar, 15 veckor kvar... De är ju snart.
Tiden går in i helvete fort, de tyckte jag inte för ett litet tag sen, men nu sitter jag här och har lite smått panik, har ju insett att pyret ska ut också, öööhm, jag skulle mer än gärna låta någon annan ta de. Någon? Frivilligt? 
Lite rädd är jag ju faktiskt för de där, men de kanske går över...ehhmm.  :/ Peter?!


Nej nu blir de kvällsfika, dusch och fotboll.




  





upp och ner



Men fan va dagarna/veckorna går fort... helgen är över.

Jag har jobbat med min käre far, myst med min älskade sambo, lagat god mat, tränat och varit ute i solen, ätit glass och umgåts med mamma. Ja de har varit en bra helg med andra ord.

Har kommit in i en jobbig period med graviditeten, har kännt mig som en ful och äcklig flodhäst som är skitarg hela tiden. Men de börjar gå över tror jag. Börjar känna mig mer som människa nu när jag kommit igång med träningen igen. Älskar att svettas och känna att kroppen gör ont, de behövs inte mycket för att den ska göra de nu men bara att de känns och jag märker att de tar så är jag nöjd och trivs md mig själv.
Skitbra.

och nu jävlar väntar en veckas jobb, fingermålning och massa kladd står på schemat. Ett stort papper och massa färger ska jag ha och släppa lös barnen på. Kommer bli härligt:)
Sen kommer fredagen och helgen fortare än man hunnit blinka, och jag hoppas att jag och mina käraste har kommit på något mysig ställe att åka bort till. Behöver miljö ombyte, komma bort över en helg och bara pyssla o varandra. Komma bort från hackås. Får se vad vi kommer på, om vi kommer på nåt.

nu ska jag få massage ;)





avlånga köttbullar



borde städa.. de hänger rentvätt i hela lägenheten, i korgar och på sängen, trodde att om den låg där tillräckligt länge så kanske den skulle vika sig själv. Men där hade jag fel.
Jag får nog ta och vika den förbannade tvätten själv.

Är trött som ett jävla as, ska börja med järntabletterna imorron igen, dom är lika stora som en köttbulle, fast avlånga. Jävligt behagligt att svälja dom hela. Men jag kanske är vaken länge än till 8 på kvällarna om jag får i mig de jag behöver.

Och banne mig snart är de helg, och jag tror att varenda jävel ska på forum ihelgen, utom vi, och kanske nån till... jag diggar inte forum så hårt som alla andra verkar göra... har aldrig varit där. Tänker nog inte vara där någon gång heller, inte riktigt min grej.
Nej för mig blir de jobb imorron och sen ska jag bara vara med familjen, ligga och bli sparkad, kanske spela lite ac/dc för pyret, de ska börjas i tid. Han har redan sparkat i takt med mötley crüe. lovley.

Nej nu ska jag ställa mig på löpbandet, springa till skitbra musik och göra helt jävla slut på kroppen...



inte riktigt med



att försöka blogga samtidigt som man ska kolla på fotboll (Bar-Int) de är inte de lättaste, de här är mitt andra försök att blogga ikväll..

Ikväll vart de löpband 45 minuter, pantera i hörlurarna och svetten rinnandes. Jag älskar att träna, svettas och känna att jag kroppen kämpar. Och nu när vi är två som tränar samtidigt räcker 45 minuter gott och väl för att jag ska svettas.

nu gjorde inter mål btw.... 2-1...

Jag mår bra, träningen är igång, trivs så in i helvete på jobbet, pyret sparkar på.. jg trodde aldrig att jag skulle gilla att bli sparkad i magen, men jag älskar de, fast han kunde ju fått vara lite lugnare på nätterna ;)
Jag och Peter har de så jävla underbart tillsammans så ni skulle bli spysjuk om ni bara visste va gulliga vi är mot varandra här hemma. KÄRLEK är fan bara förnamnet. är fruktansvärt nykär!

och imorgon går vi in i vecka 24. De ni!




inga konstigheter



Tvätttid, kul...de gör ju verkligen måndágar mindre tråkiga.
Men tvätta är väl ett måste, fast jag tycker att de skulle vara mycket bättre om alla gick naken.
Jag får tydligen inte sätta lagar och regler. Tyvärr.

Jag hoppas att den här veckan rullar på ganska fort, känner mig lite halvseg och förkyld.
Men de är inge synd om mig för de, även om jag skulle vilja att hela världen stannar upp och tittar medlidande på mig och säger "naaaw stackars Petra".. men nej. Inte de.
På lördag ska jag och Peter iallafall ta med Elias till djungelhuset och leka, eller ja, Peter får nog leka mest
med Elias eftersom jag inte är så himla smidig och kan krypa igenom alla hål och nät. Ska bli mys iallafall. <3

Igår låg jag och Peter i sängen nästan hela dagen, Peter hade huvudet på min mage och pyret sparkade och rullade runt som aldrig förr, våran son är en liten vilde. ååå, kan de inte vara 17 augusti nu då?! jag vill! Nu nu nu!! :) Hämtade ut ett startpaket på barnenshus i lördags, fick en blöjhink och blöjor+lite mer små prylar som behövs i början. De gjorde ju inte saken bättre precis. GAAAAH vad jag längtar.

Jaaaha, och annars händer ingenting.






osmidig och lite tjock.



åå hejsan hoppsan vad jag inte har bloggat på ett tag.
Jag skyller på trötthet, jobb och ja allt som hör vardagen till.
Men nu tar jag mig tid iallafall, eller Peter tyckte att jag skulle blogga "de va ju såååå längesen"
fast egentlign ville han bara sysselsätta mig så han själv kunde spel tv.spel :)
Jag ska bli bättre, och piggare. kanske lite mer intressant också men de tänker jag inte lova.

Men helg är de iallafall, somnade vid 22 tiden igår, alltid lika rolig och social.
Vaknade kl 8 i morse, inga konstigheter de brukar ju som va då pyret börjar sparkas och leva rövare.
Så jag lär väl vara minst lika rolig ikväll, men ska försöka vara vaken till åtminstonde 11 ikväll, vill ju hinna mysa med min älskade man innan helgen är över.

gravid ja, har ont i hela kroppen, typ som växtvärk, och skulle de nu vara så att jag växer så är de då fan inte på längden. Har nu nåt 60kg på vågen, alltså +7kg på 23,5 vecka, de svider lite. Även fast jag vet att jag kommer gå upp endel i vikt så tycker jag att de är lite obekvämt. Brösten är enorma just nu känns de som, och magen är rund och go, jag älskar min kulmage, jag är otroligt osmidig.
Som tur är har jag Peter som masserar mig varje kväll, gör iorning skumbad och tar hand om mig. Känner mig som en prinsessa!

Nog om allt :)














måååååndaaaaag


Måndag, den värsta dagen på hela veckan.
Klockan tickar sakta på, allt går i slowmotion, man är trött, opepp på allt.
Tur att barnen är så snälla och söta så när man kommer till jobbet möts man av stora leenden i små ansiktet och
en massa kramar. De värmer. Men hela dagen kryper ändå fram.
Idag har de varit strålande sol, 22 grader varmt hade vi på dagisgården, inte illa att få vara ute och leka från 13-16.30 på arbetstid. Fan va jag älskar mitt jobb!

Kom hem och vräkte på pantera på hög volym (oroa dig inte mamma jag störde inte grannarna) och lagade middag. Sen vart de en kvällspromenad med kärestan.
Peter va på sjukhuset idag igen och gjorde fler lungprover så nu har han sugmärken över hela överkroppen, SEXIGT! :) ingen ironi alls....
stackars min lilla älskling:)

Åh, idag erbjöd Elin mig hennes gravid-kläder, tacksamt tackar jag JAA och lyfter på hatten och niger.
Så otroligt snällt och omtänksamt, kan inte vara mer tacksam!

nej nu ska jag ta en kvällsfika och sen ska jag brotta ner Peter, tvinga han att pussas och kramas även fast han inte vill ;)

xxx P








update


Men nu jävlar är de fredag!
Om 2 och en halv timme slutar jag jobba, då ska jag hem och förbereda för en massa fredagsmys saker
som ska börja så fort min älskade sätter sin fot innanför dörren! Han kommer inte få gå en meter utan mig hängandes efter. Jag är så fruktansvärt kär. Och de känns som att de va evigheter sen jag och Peter fick vara ensam och bara ta hand om varandra. Men ikväll då jävlar.

Annars händer de nog inte så mycket ihelgen, hoppas på massa sol så att vi kan vara ute, kanske en picknick någonstans? :) Simon och Peter skulle ju ha nån "fifa10nörddag/kväll" också, lär väl bli imorgon.
Då kan ju jag passa på att ta en tur bort till pappa och hälsa på och sen om jag är riktigt hurtig så blir de kanske en till mamma också, fast om latheten styr mig hem så får jag ta de på söndagen istället.

Och ja magen växer på, och jag vet att jag har vart dålig med bilder men jag är lat, jag vet de, tack för era påminelser. känner mig genast mycket bättre:)
Men som sagt den växer och har till och med blivit ivägen för saker och ting, försökte mig på att gå igenom ett utrymme som jag ALDIGT haft problem med förrut, men ICKE magen tog emot och inte fan gick de att dra in den heller. Så lite skamsen fick jag ge mig och flytta och vrida på lite saker för att ta mig vidare.
Tröttheten har kommit tillbaka, den är nog jobbigare nu än i början, orkar inte göra nånting när jag kommer hem från jobbet, hinner knappt träffa Peter på vardagarna, när han kommer hem så äter vi tillsammans sen går jag och lägger mig. Rolig brud. Svar nej. Men de går väl över, har fått börja tagit sånna där järntabletter dom säger att de ska bli bättre då... vi får väl se. V.22 nu iallafall. Allt går så fort. Och vagnen är beställd :)

Nej men nu är min rast slut, måste gå och kolla så att dom söta små ligger och sover gott i sina vagnar :)

Ha en fin dag och kväll.

xxx P




Härliga tider.


Öh, vart i helvete tog helgen vägen?!

Svärföräldrarna anlände i fredags eftermiddag, satt och prata, åt mat och helt plötsligt vaknade jag av att de va lördag, vaknade av pyrets sparkar som vanligt halv åtta på morgonen, gjorde i ordnings typ världens dunder frukost och väntade på att dom andra skulle vakna, efter ett tag blev jag otålig och väckte Peter som i sin tur fick väcka dom andra, tråkigt att sitta uppe själv och bara vänta :P
Tog de lugnt ett tag, gjorde oss sedan fina(re) och tog en utflykt till Persåsen för att träffa far och kolla på hantverket. Jävligt mysig dag. :) Eftesom de tog några timmar där uppe så fick jag och Peter i panik och ångest sedan skynda oss hem till mamma för att kolla på¨matchen Chelsea-Manchester.
Åkte där ifrån sjukt nöjd, Peter helt förkrossad.
Väl hemma gjorde vi ordning en hel buffe med mat, mätt och belåten satte vi oss framför tvn och POFF, vaknade av att de va söndag. Idag har vi inte gjort många knop. Åke och Elisabeth åkte hem vid 4. Tiden går fort.

Fick besök av lillebror nu på eftermiddagen också, så nu sitter han och Peter fast klistrad framför tv-spelet och spelar fifa10 och skriker. Sötnosar :)

Nu när jag har varit vuxen och seriös hela helgen så är de väl lika bra att fortsätta med de och spela bingolotto ikväll, så tofflorna och koftan är på och 1:a vals pennan vald, extra pennor framlagda.
EN TIMME OCH EN KVART KVAR!!! svetten börjar rinna... jävlar va jag ska vinna! Om Togga tar min vinnst ska jag fan visa han varför man inte ska göra en gravid kvinna upprörd!

xxx P

PEPP!



Tänka sig att när man väl är ledig så får man absolut inte sova.
Pyret snurrar runt, sparkas och lever rövare. Ingen idé att försöka somna om.

Igår fick jag veta att jag får en 100% tjänst på dagis fram till midsommar, längre än så ska jag inte jobba heller, sen tänker jag njuta av sista ånaden som gravid :) Så nu blir de inge mer dubbeljobb för mig, känns lite ovanligt.
Jag som tycker om att variera. Men de här kommer bli skitbra! :D

Idag kommer svärföräldrarna hit och stannar till söndag. Trodde även att Pernilla och Elias skulle med
men de blev tydligen ändrade planer. Synd, hade varit mysigt med fullt hus här :)
Men vi får ta och åka dit något snart och hälsa på istället.

Är sjukt pepp och otroligt jävla laddad inför imorgon. CHELSEA-MANCHESTER UNITED
och inte gjorde de saken bättre att jag kollade på the football fatory igår, spände käkarna så att de smakade blod i munnen. PEPP PEPP PEPP!!

nu ska jag göra frukost och väcka min älskade så vi kan sparka igång den här dagen.

Glad Påsk alla godingar.

xxx P






RSS 2.0