Jag har de bästa.



En fantastisk jävla söndag!

Vaknade i huffsad tid imorse och gick på morgonpromenad i solen med kärestan, när vi kom hem gjorde vi frukost och tog de lugnt. Sen packade vi picknick korgen och gick ner till sjön, låg på en filt och solade, myste en massa och fikade gott. Gick hem och kollade på fotbollen, blev förbannad, stängde av tvn och gick ut på en promenad till kiosken för att lämna tillbaka filmerna vi hyrde igår. Väl hemma så blev de middag och sen vart de träning för min del och nu sitter jag här, helt färdig. Men som sagt en av dom bästa dagarna.

Imorgon är jag ledig och på tisdag. Skön, fast lite jobbigt ändå, rutinerna faller på nåt sätt.
Men de gör inget, ska upp i tid imorgon för att åka till stan och luncha med David och shoppa lite.
Sen på tisdag ska vi åka och hämta våran nya soffa på bonusmöbler, som jag längtar efter dennna soffa!
Våran nuvarande är alldeles för liten, nu blir de en stor två divan soffa. Sweet!
Ja men iallafall....Tisdag blir de nog att städa och rensa i garderoben, känns som att de behövs.
Onsdag-fredag är de jobb. tur de bara är den här veckan jag jobbar halv vecka, tycker att de är, sen kör vi på som vanligt :) förrutom semester v. 28 och v 30...

51 dagar dagar kvar till BF, och tiden bara rusar iväg, börjar få lite mer panik nu eftersom badrummet måste renoveras pga vattenskada i väggen, och de måste ju bli klart helst nån vecka innan de är dags för lillen att komma till världen. vill ju inte vara utan toalett eller bo hos någon annan dom första veckorna...nej de går jag inte med på! Men jag hoppas att de löser sig. utom de så känner jag mig rätt lugn med att de börjar närma sig, tror jag har fått bort min förlossningsskräck, tar de som de kommer. känns bra. Eller ok lite läskigt tycker jag att de är men  jag försöker inte tänka på de, allt kommer gå skitbra! :P Just nu tror jag lillpyret har de trångt i min lilla mage, han ligger och trycker mot magsäcken och sånt så de är inte mycket mat jag får behålla tyvärr, men jag är nöjd för de lilla jag får behålla. De är ju som inte så länge kvar så jag kan härda ut. :)
Och sen har jag ju som jag alltid skriver min underbara man Peter som ser till så att jag har de jag behöver och tar hand om mig och pyret när vi inte mår så bra. Tack älskling för attdu finns för oss.


Ja och sen då? jag vet inte, jag har nog inge mer att skriva nu.
Eller jo, tack så mycket för i fredags Älsklings Peter, Mari, Robert, Paulina, Vincent och Erik.
Så mycket som jag skrattade då har jag inte skrattat på länge. TACK! :)
De behövde jag verkligen.

Nej fan. hej då.

eller just de... Grattis till Jossan och Johan som gift sig. :)




Vi 3. Jag älskar er.




56 dagar kvar



Nu börjar vi räkna ner på riktigt. 56 dagar. 7 veckor... nej jag har inte räknat timmar och sekunder.
Allt är så jävla skumt känns de som. Vi ska fan ha barn, jag tror inte riktigt jag har fattat att vi ska ta hand om en liten människa snart, att vi kommer ha en liten son här hemma. Herregud....

Pyret sparkar och har sig mest hela tiden tycker jag, ibland kan man lixom "greppa" hälen hans när han trycker riktigt hårt, han tycker inte om de, inte alls, och jag tycker att de är helt sjukt, och lite läskigt men jag kan inte sluta jävlas med han.. och han är ju faktiskt bra på att hämnas, eftersom han nu har fixerat huvudet neråt och ligger i förlossningsställningen så kan ni ju tänka er att han gärna boxar längst ner i magen och sparkar och trycker uppe på och mellan revbenen SAMTIDIGT, fusk.
Kan tänka mig att jag och lillen kommer ha mycket fuffens för oss när han väl har fått några år på sig :P

Men jo ja jag mår bra, kanon faktiskt. Är sjukt nöjd över att jag fortfarande kan hålla igång med ett intensivt, rätt hårt och svettigt träningspass 6 dagar i veckan, och jag har fått barnmorskans godkännande till de lär jag väl lägga till.... Så jag är riktig nöjd och hoppas fan att jag komer orka fortsätta till in i de sista.
Ja jag må ju säga SKAM den som ger sig, träning mår både barnet och en själv bra av, och de ska tydligen göra förlossningen lättare. De är inte fy och skam de heller. allt för att de ska gå lite smidigare ch lättare. :)


Nu ska jag duscha bort all svett och gå och lägga mig...måste ju orka vara en riktig pain in the ass på jobbet i morgon eftersom jag ska jobba med Carro. Aldrig att hon ska få en lugn dag! :D

gonatt..








glöm...



Söndag....söndag, söndag och jag skriver de en gång till sööööndag!

humöret har inte varit på topp idag, men de finns ju vissa orsaker till de också.
Ibland vaknar man bara till en dag och inser att endel människor inte platsar i ens liv.
Eller att dom är för självupptagen och egoistiska, sånna människor går bort.
Sen jag blev gravid har många försvunnit ur mitt liv, jag har valt bort så in i helvete många "vänner" sånna som inte kan umgås med mig för att jag inte kan röja på krogen.
och jag väljer även bort dom som inte bryr sig nu under tiden jag är gravid, bryr man sig inte nu ska man fan inte komma och bry sig sen när vi har fått våran prins. Nej, nej. Jag har mina speciella vänner som får mitt hjärta att bli varmt, David Söderbom ska ha en guldmedalj, han finns alltid där för oss. Han är bäst.

Men nu ska jag sluta gnälla:) eller nää kanske inte lite till måste jag klaga...

har suttit och kollat på Stiff upper lip live - AC/DC och Carnival of sins - Mötley Crüe, och ja vad i helvete blir man inte om pepp, pepp PEPP!! Så jag har gått och sparkat på allt jg kunnat här hemma idag och tjurat över att jag inte  kan åka på någon festival eller ens en konsert i sommar pga av att jag är tjock. de suger stenhårt.

nu suger allt inser jag..hej då..

60 dagar kvar....



Men fy fan de är äntligen helg, och en jävla massa mys har de blivit.
Och pyret trycker och sparkar, men de gör inget, de höjer mysfaktorn extra mycket.
Älskar när Peter ligger oh smeker magen och pyret sparkar samtidigt. De är kärlek.

Regnet har öst ner hela dagen, men vad gör de? Då behöver vi inte ha dåligt samvete för att vi ligger inne och kollar på film. Imorgon ska vi åka på barnens hus och jysk, kolla på nå baby täcke och så...

jag har inte så mycket mer att skriva... jag är lycklig.. och kär.




älskade barn, kom ut nu! :)

så kan de gå..



Rast på jobbet, och efter ett tag blev jag alldeles för yr av att snurra på stolen på kontoret så i all yrsel och rastlöshet kom jag på att jag kunde skriva lite i bloggen, eftersom jag gör de så sällan nu förtiden, så varför inte passa på när jag ändå inte har ett skit att göra?

Idag ska vi på BVC och jag tror att de kom ganska lägligt, har haft värkar och ett illamående som heter duga nu ett par dagar. inte så jävla roligt, så jag hoppas dom har någon dunderkur som får bort allt de där :P
Jag tror faktiskt att lillpyret i magenär lite tjock, han trycker uppe i revbenen och längst ner på magen också, han ligger ju knappast i fosterställning som ett barn brukar göra, och aldrig är han still, jag kan inte sitta ner eller stå bekvämt, kan knappt duscha själv längre, jag lir yr av de varma vattnet och måste sitta ner i badkaret så Peter får se till så att mitt hår blir tvättat, ursköljt och fint :) Jag känner mig som en elefant, men med 8 veckor kvar så känns de som att de kanske får vara såhär sista tiden då, förutom illamåendet och värkarna :P

Jaha... annars är de bra.. skönt att de snart är helg, behövs nu. En helg som vi inte behöver göra nåt, utan bara ta de som de kommer, sova tills vi vaknar och vill vi ligga i soffan och kolla på film hela dagen fast de är sol ute så ska vi fan göra de också. Senste 5 helgerna har de varit nåt hela tiden, resor hit och dit, student middagar osv.
Men inte den här helgen, den är bara min och Peters tillsammans. Ta igen massa mys och kärlek som har satts åt sidan för allt annat. Sweet!

Träningen också ja... den går hyffsat bra med tanke på att man nästan är höggravid.... har fått minskat lite på hastighet och övningar men annars funkar de skitbra, jag hoppas att jag kommer kunna träna fram tills de är dags, jag mår sjukt bra av träningen och jag märker att pyret gör de också, och de är viktigast!
Iförrgår sa kroppen och lillen ifrån, jag gjorde ett alldeles för hårt träningspass och fick värkar, och kroppen segade ihop. Så igår fick de bli en lugnare promenad med älsklingen istället. :)
Längtar enormt tills förlossningen och allt är över så jag kan göra riktigt slut på kroppen och träna skiten ur mig själv. Svettas, skrika och vara riktigt förbannad. love it!

nej nu är min rast slut... jobba 2 timmar till, sen svenstavik och BVC.

Hejdaah!


HEJ!!


Ja tack jag vet att jag suger på att uppdatera bloggen, jag råkade skaffa mig ett liv i ungefrär en veckas tid, men jag lovar de är över nu. Jag är tillbaka i mitt nördande tillstånd och jag ska beräta ALLT för er. jämt.

Sitter just nu på ett tåg, påväg till delsbo. Hälsa på svärföräldrarna och lite andra fina människor.
Känner redan nu att de kommer bli en jobbig resa, pyret ligger som vanligt och trycker mot revbenen så nu förtiden är de knappt handerbart att sitta ner mer än 10min. Fan va obekvämt de blir.

En vecka har gått sen jag bloggade, och jag måsteväl erkänna att de inte har hänt för mycket, men jag har fastnat i mina rutiner, och jag trivs med de, och bloggandet fanns lixom inte plats, men ibland så hinns de med de också. :)

Men som sagt veckan som varit, har införskaffat en crosstrainer, så ni kanske förstår varför jag inte har haft tid att sitt vid datorn :P  har kommit igång med att rensa förråd och garderober mm. skönt att få de gjort, de är ju inte sååå länge kvar innan vi har en bebis, 2 månader går fort.
Känner mig väldigt stor och klumpig nu, ingenting passar och allt är oskönt, men de funkar iallafall.

Lillebror har tagit studenten också, herregud va åren går, han är ju vuxen nu. :/

Vad har mer hänt?

Inte mycket tror jag:) fick en ny mobil av Kärestan idag <3 skitfin telefon!

äh nu har jag inge mer att berätta och så måste jag ta en promenad i tåget för de börjar bli riktigt jävla obekvämt nu....

RSS 2.0