Älskling kom hem nu!



Ännu en kväll ensam, jag fick en inbjudan till middag och spel hos Robert och Mari. vart tvungen att tacka nej.
jag är trött som vanligt, va på motormässa idag, fina bilar. Slarvat med järntabletterna så jag är som en zomie, kommer nog somna tidigare ikväll än igår till och med.

ja just de.. gårdagen, åkte till staden med mamma på eftermiddagen, ganska farligt att släppa lös oss på stan med nyinkommen lön och allt. Blev mycket fint, två linnen, 2 par tights, 2 par skor (köpte nog två av allt som de verkar) underkläder, morsdags present, bebiskläder, ett par skor åt Peter och en parfym, fast de vet han inte om.
De får han när han kommit hem imorgon kväll. SOM JAG LÄNGTAR! hur som helst, köpte även massa smink och min älskade havandeskaps olja kom jag till och med ihåg att köpa, annars hade jag nog brytit ihop om jag skulle behöva vara utan den en dag. Mm, ja men de va nog allt som inhandlades. kul va de.
Kanske inte lika kul att kolla kontot efteråt men va fan lite kul måste jag ju ha. :)
Kom hem vid kvart övet 7 på kvällen, halv 9 sov jag. inte ett dugg senare, möjligtvis att jag somnade tidigare till och med.

Nu längtr jag till imorgon när Peter kommer hem och tar hand om mig, känns tomt här hemma.
Ingen som smeker mig på magen när pyret sparkar mig för hårt på revbenen, ingen som ger mig massage när jag har ont, ingen som kramar mig när de känns lite jobbigt och tungt. Jag vet att de bara är två dagar han är borta men för mig är de länge, jag vill alltid vara med Peter, sen jag blev gravid har jag fått ett mycket större behov av närhet och sällskap, att han alltid ska vara brevid mig, som en säkerhet, trygghet och allt de där.
Har aldrig varit såhär kärlekssjuk och klängig förrut. Men de känns mysigt att känna känslor, när jag tidigare flytt från sånt, nu har jag överskott av kärlekskänslor och närhetsbehov. awesome! jag älskar min man och mitt lilla pyre. Kom hem älskling. :D

Nej nu ska jag sluta tönta mig och inta ruggläge i soffan och kolla på en film, sova snart tänker jag göra.


:(



Hemkommen från MVC, har pratat igenom förlossning och jag känner mig mycket lugnare och tryggare.
Fick ett stödbälte som barnmorskan tyckte att jag skulle börja använda eftersom min rygg är överrörlig och sjuk. Ett rosa, fiiiiiint haha :P och magen har växt på bra, mätte 28 nu. inte illa.
Och ja allt såg jättebra ut och hjärtljuden lät kanon. va bara ryggen och ja blodvärdet va ju lågt också men inge farligt. Hon tycker att jag ska ansöka om havandeskapspening, men jag vill/tänker inte sluta jobba.
Kan ju alltid ansöka men jag behöver ju inte ta ut den om jag inte vill:) Så länge kroppen mår bra, barnet mår bra och jag själv också förstås, så ser jag ingen anledning till att inte jobba.


Ska ta och hjälpa Peter att packa snart, han oh grabbarna ska till fjällen och fiska hela helgen, jag får snällt stanna hemma och vara ensam, stackars mig:(
Hur ska jag klara mig i två nätter helt ensam, eller jag är ju inte ensam jag har ju Pyret och Rocky.
Fast de kommer vara tomt, jag är sjukligt beroende av närhet, en natt är ok, de kan vara ganska skönt att vara själv hemma då, men nu är de från imorronbitti till söndag kväll. Jag får väl kanske ta och ringa en vän.





slut...



Är slut som människa för idag, träningen tog ganska hårt ikväll, även så jobbet sög all energi från mig idag.
Trodde att jag skulle kunna slappna av och färga håret och fixa lite med mig själv nu på kvällskvisten, men njaa, när jag färgade håret så slängde jag bara i färgen och stänkte över hela toaletten och hela mig själv..dvs ansikte, nacke, öron och magen(?!) vet inte hur de gick till. får väl se hur resultatet blir sen när de är dags att skölja ur. Men helvete, jag känner mig helt tom, behöver nog sova.

Men förutom en krävande dag så mår jag oooooeeerhööört bra.
v. 29 går vi in i nu och jävlar vad pyret sparkar, Peter brukar lägga huvudet mot magen och prata med han, och då blir de ett himla snurrande och sparkande där inne :) Som tur är så har de lugnat ner sig på nätterna, behöver inte kliva upp 5-6 ggr per natt längre och lillen verkar sova sött, har inte legat vaken av att han har kalas där inne dom senaste nätterna, jag hoppas de forsätter så. Imorgon är de föräldragrupp igen, jag hoppas vi kan få lite information om förlossning, med tanke på att jag har sån fruktansvärd förlossningsångest och vill helst slippa vara med på den biten så vore de bra att börja prata och förbereda sig på att jag måste vara med och vad de finns för alternativ för minsta möjliga smärta. Men vi ska ju till barnmorskan på koll efter gruppen så jag får väl dikskutera med henne om vad jag kan göra för att slippa vara nojjig. 

nej fan jag orkar inge mer. soooooova!! 


min dag



jobbat, tränat, duschat, ätit och nu kollar jag på family guy.

hejdå.

leker med livet



Har kommit igång med träningen igen efter förra veckans förbud. Har utökat passen med extra övningar
och fan va skönt de känns, helt otroligt att kroppen orkar egentligen med tanke på att jag har ganska mycket framtyngd ;) Men de går skitbra och jag är påväg tillbaka på de rätta spåret igen. SWEET!

Ja och måndag är de nu igen jah, undrar om jag någon gång kommer börja tycka om måndagar?
Är alltid sjukt trött och lite halvt illamående på måndagar. Tiden står stilla typ.
Äh, jag vet inte alls.
Men nu har veckan kickat igång iallafall och som sagt måndagen är över och nu känner jag mig fit for fight igen.
Löningsvecka är de också, inte illa alls. Fast de känns som att de nyss va löning. vart tar veckorna vägen?
Shit vad allt går fort när jag tänker efter, snart sommar. 11 veckor kvar till beräknad förlossning, lillebror blir stor och tar studenten..fan jag blir ju nästan tårögd när jag tänker på att han är vuxen nu, känns inte så, lilla, lilla lillebror <3 :) men som sagt de går fort och händer mycket.

Mår hur som helst toppen, allt är skitbra. Jag är så in i helvete lycklig.
Livet flyter på och graviditeten går som den ska utan konstigheter. Även fast de kan va lite obekvämt ibland men de är sånt som hör till ;) Jag har världens underbaraste, bästaste och snyggaste man som tar hand om mig och pyret. Jag har även väldens bästa mamma och pappa. Och självklart mina älskade bröder också.
Jag kan inte vara missnöjd med livet just nu. Eller ja om ni vill höra ett klagomål så tycker jag att de är lite för kallt ute, jag menar +0,5 imorse är väl kanske lite för kallt när vi börjar närma oss juni? eller de kanske inte är de?! Äh, skit samma, dom få soliga dagar vi fått har man ju verkligen uppskattat och tagot vara på så helevte jag ska inte klaga på vädret som en gamal tant.

nu ska jag släpa med mig älsklingen i duschen och sen blir de kvällsfika.
Och sen blir de sängen och en jävla massa mys!

vill ha pyret nu!


Igår va de ju skitfint väder som ni alla säkert redan vet, så eftersom jag hade öppning på jobbet så slutade jag tidigt på dagen och tog mig en cykeltur runt fäste i solskenet, vågade dock inte åka ner för fästebacken, den är brant och de är grusväg, och jag är så klantigt och ganska vinglig på cykel så de vart till att gå ner, men backen upp som är brant och lång den tog jag mig fan uppför, fast väl uppe så ville jag bara slänga cykeln i diket, lägga mig ner på marken och skrika till alla att dom kan dra åt helvete, men den viljan gick inte igenom utan jag cyklade vidare i solskenet med magen i vädret och värkande ben och tog mig tillslut hem. Väl hemma så tog jag en snabb fredags städning, lyssnade på skitbra musik och väntade på att Peter skulle komma hem. När kärestan kom så tände vi grillen och började dona på med maten, satte oss i solen en sväng och Peter drack öl, jag med fast sånna där som smakar vatten med 3 droppar öl och inte innehåller en gnutta alkohol.
Romantisering jag vet, och jag skulle väl antagligen få smäll på fingrarna och ett "skäms Petra" av dom på behandlingen, men jag kan inte stå emot den goda smaken. Jag har alltid varit en sucker för öl och sommar.
Men ingen skada skett för varken mig eller barnet, som sagt de är ju ingen alkohol i.
Efter maten tog vi en promenad runt fäste, hälsade på mamma en sväng och fick oss lite kaffe så vi orkade ta oss hem sen, väl hemma så somnade jag nog rätt fort, men jag tror fan att klockan va efter 23 iallafall. Sug på den!

Idag då? Ja vi har städat ur en lägenhet på tallgläntans äldreboende, kollat på hockey (jävla skit Bengt-Åke Gustafsson, vi hade ju fan vunnit om de inte vore för den där jävligt onödiga timeouten. idiotiskt)
Sen har de inte hänt så mycket, kolla på fotboll ska vi göra resten av mitt vakna tillstånd antar jag att de blir, är väldigt trött eftersom jag inte kunnat tagit järntabletter som jag skulle idag.

Nu ska jag lägga mig i soffan, kolla på fotboll, smeka magen och känna pyrets underbara sparkar.
Jag vill ha ut våran bebis nu, börjar bli lite små less på att vara tjock och klumpig, att inte kunna sova hela nätterna pga tolettbesök varannan timme, inte kunna sitta eller ligga skönt för att magen stramar, jag har svårt att tro att jag kommer sakna magen sen när jag äntligen fått min bebis, för jag tycker inte att den är helt amazing, eller jag tycker ju om den men jag tycker att jag ska få min son nu och få tillbaka min gamla kropp. De skulle inte vara fy och skam. :)



Magen när den började växa.. ca v. 11 ;)



v. 14




v.20




v. 23




v. 26


Sen har jag inte hunnit tagi mer kort men de kommer nog. Är inne i 28 nu...


Puss till alla sötnosar!






i gott skick



Efter 3 jobbiga dagar så mår jag nästan bra igen. Bara den här förbannade tröttheten som ägrar ge med sig-
Igår tror jag de va extra jobbigt, fick hjärtklappning och hade jätte ont i kroppen, svårt att andas och va sjukligt trött. Gick och la mig jättetidigt och sov i ca 12 timmar, fast va ändå inte särskilt pigg imorse.
Men de blev bättre under dagen tack och lov. Nu mår jag som sagt bra, ingen smärta i kroppen= ett hårt träningspass. YES! Måste ta igen lite av dom två dagar vi missat, kanske två extra benlyft eller nåt :P

Idag är lillebror på bal, synd att jag inte kunde åka in och ta kort och se hur stilig han är, men jag jobbade till 17 och hann inte dit. Men mamma och pappa har ju tagit kort på han så jag kan få extra kopior :)


Och förutom allt de här då? Jag känner mig jävligt isolerad här i Hackås, jobbar alltid sent och hinner aldrig med att umgås med folk eller åka in till stan och ta en fika med en kär vän. Va fan en månad sen jag va utanför hackås, orkar ju inte göra nåt på helgen heller, bara sova typ. Sjukt tråkigt.
Mår inte alls bra av att vara så utanför och ensam. Jag vill träffa mina vänner och gå runt och shoppa massa fina saker, Men nej. Tiden finns inte, orken finns inte och sen kom jag inte på något mer att skylla på tyvärr.
Jag får ta mig i kragen och orka mer på helgerna. jaaaa de ska jag banne mig göra.

nu har jag inte tid att sitta här nå mer, ska träna skiten ur mig och pyret nu ;)




stackarsstackarsstackars mig!!!



De blev inget jobb idag, mådde som en överkörd padda imorse när klockan ringde.
Örat värkte eller de värker och huvudet va i sprängnings läge.
Så nu har jag sovit ett tag, knaprat lite alvedon, tyckt synd om mig själv, men ingenting hjälper.
Har försökt äta lite fil också, hade jag inte varit gravid hade jag totalstruntat i att äta när jag mår såhär, för de mesta kommer upp lika snabbt igen, men som sagt jag har ju inte bara mig själv att tänka på, men allt ätbart gör ju illamåendet värre, och de värsta är att jag är själv hemma, de är ALLTID bättre att ha sin käraste hemma så man kan få lite sympati. Men nee, ingen är här och tycker synd om mig, inte ens katten vill vara hemma med mig.
Jag är skitjobbig när jag är sjuk kan jag ju erkänna. Mesig och handikappad.

Dags att försöka sova lite mer...




 

inte helt på topp


Hade en fruktansvärt jobbig natt, pyret sparkade hela tiden, väldigt hårt.
De gjorde faktiskt sjukt ont, och han har fortsatt hela dagen, känner mig öm i magen och revbenen.
Fick alltså knappt någon sömn i natt vilket resulterade i ett enormt illamående och huvundvärk på jobbet idag.
Och jag va fan läskigt trött, kändes som att jag kunde falla ihop vilken sekund som helst, hjärtklappning och svettningar, när jag hade en och en halvtimme kvar på arbetsdagen va jag nästintill döende, eller ja jag inbillade mig de iallafall och gick hem. Mådde riktigt jävla kast.
Väl hemma så vräkte jag i mig alvedon och vatten och slängde mig i soffan, somnade som en stock och sov i 2 timmar, fick i mig lite mat när älsklingen kom hem och nu mår jag lite bättre, har dock fortfarande huvudvärk och är enormt trött. Tog ett ganska slappt träningspass, tänkte att ifall jag ska bli sjuk är de ju lika bra att viruset får bryta ut på engång, mende har de inte gjort än så jag tänker jobba imorgon. Antar jag, om inte kroppen säger nånting annat imorgon.

Annars utom allt som va inatt och idag så mår jag bra, 92 dagar kvar, kan inte sluta räkna och längta, samtidigt som jag tycker att de inte behöver gå så fort allting. Men jag har ju världens bästaste man somtar hand om mig och magen så de kan ju inte gå annat än bra de här, jag får massage varje dag om jag vill, blir alltid ompysslad och omhändertagen. Han är helt jävla fantastisk. Finns ingen bättre än Peter. Älskling!!

Nu vill jag inte skriva mer.. eller jag har fan inge mer att säga. tack och gonatt.


 




fail.



Mysdag+tvättdag. Går hyfsat bra att blanda. Men lite ströande är de när man sitter och kollar på en bra film och måste pausa för att springa ut till tvätten. Men de funkar. Regnet öser ner ute, de betyder ju faktiskt att de verkligen är en lat söndag, inga undantag. Fast jag tänker ändå ge mig på träningsmaskinen ikväll för att känna att jag lever, men fram tills dess blir de att svulla choklad som jag nyss i panik sprang på affären och köpte.
Har aldrig fått ett sånt paniksug efter något, speciellt inte godis, brukar ju må illa av sötsaker, men tydligen så gör inte pyret de :) Så jag sprang i ösregnet, in på affären, slet åt mig en chokladkaka i farten och sprang hem. (jag betalade ju självklart också.) Men när jag väl kommit hem va kläderna så blöta att jag vart tvungen att byta innan jag fick öppna min kära efterlängtade choklad. Men nu sitter jag här ombytt och klar med en varm morgonrock och tofflor, har ätit två bitar choklad och nu vill jag inte ha mer. Lyckat!

Fick sovmorgon även imorse, vilket betyder otroligt mycket, efftersom jag orkar göra mer saker på dagarna, inte bara äta och sova. Igår va jag till och med uppe till ETT på natten!!! De va typ 6 månader sen de hände sist.
Peter va nog också lite halvnöjd över att inte behöva sitta uppe själv varje fredag ochh lördag kväll för att jag är så tråkig. Men nu är jag tillbaka på banan, eller ja vi får väl se om de blir fler gånger. Pyret har börjat boxa mig mellan revbenen nu och samtidigt som han boxar så vrider han handen på nåt knepigt sätt, väldigt obehagligt och taskigt gjort av han tycker jag, de skaver som fan! Men på nå sjukt jävla sätt tycker jag ändå att de är helt underbart att han håller på att rör sig och gör illa mig så mycket, aldrig en lugn stund.
Konstigt. 

Nu till veckan har vi både föräldragrupp och tid hos barnmorskan, jag får dåligt samvete att behöva ta ledigt från jobbet så pass mycket som jag gör pga av alla möten och träffar, men jag kan ju inte avboka heller, arbetskamraterna förstår ju att jag måste åka, men jag tycker att de är lite jobbigt att ta ut ledighet. :/ 
Men jag får nog lägga samvetet på hyllan sånna här gånger och koncentrera mig på de viktiga.

Filmer som sett och ska ses idag- Righteous kill och Pans Labyrint! AWESOME!

hej då.



Jävligt bra dag



Har nyss kommit hem efter en strandpromenad med älsklingen.
Grymt fint är de när man går längst sjön och har solnedgången framför sig.
Gick och kasta stenar, pussades och prata massa strunt.
När vi kom ner till båthammnen blev Peter attackerad av en stor bäver, de va lite läskigt.
Jag tror att han blev lite skraj, Peter alltså, bävern blev nog nöjd över att ha skrämt iväg oss.

Tidigare ikväll har pappa och lillebror varit här och ätit middag med oss, mycket mysigt.
Har även varit på Dollarstore idag och kikat lite, handla nödvändliga saker för en gångs skull.
Sen tror jag inte vi har gjort så mycket mer, ätit glass i solen och haft en jävligt bra dag/kväll helt enkelt.

åhh, just de... fick en riktig sovmorgon av pyret imorse, blev väckt av Peter halv 11 med frukost på sängen.
Skönt att få sova ut riktigt en morgon iallafall. Däremot så kom Rocky till mig inatt och började gosa in sig i håret, och innan jag visste ordet av de så satte han klorna i hårbotten på mig och drog till, inte så jävla skönt kan jag ju meddela.
Då åkte han ut. Kattjävel.

Nu blir de dusch och sen ska jag med våld kramas med Peter.




Far <3



Lillebror <3




Peter leker vid sjön ;)



Rocky







De va allt.

P<3P<3P



Jaha, fredag kväll och jag sitter hemma helt själv.
Hade jag inte varit så trött så skulle jag kunna gå och hälsa på någon men min kropp strejkar totalt.
Har ont precis överallt, till och med i ögonfransarna, eller nej där överdrev jag men jag har faktiskt skitont.
Trodde att de skulle vara ganska skänt att vara ensam hemma ikväll, och bara vara med mig själv och pyret.
Men nej, jag saknar Peter nå fruktansvärt mycket, vill att han ska vara här med mig, kramas, dela filt och kolla på alla skitprogram på tvn. Men de är bara 4 timmar kvar tills han kommer hem, tänker försöka hålla mig vaken och attackera han med pussar och kramar när han kommer hem. Får se hur de går. Fan va jag längtar efter min man.

För att få tiden att gå så tänkte jag försöka se en film och mysa ner mig i soffan, men just nu är de omöjligt.
Pyret har börjat trycka fötterna mot revbenen, alltså inte en hård spark och sen är de över untan han verkligen trycker fötterna hårt emot och jag kan nästan höra hur han skrattar lite elakt åt mig. Men som sagt om han slutar göra illa mig så jag kan lägga mig ner eller sitta skönt i soffan så tänker jag kolla på en film så jag får tänka på nåt annat än Peter.
Fast de verkar vara näst intill omöjligt.



Magen växer fort nu, och varje dag händer de något nytt där inne. Helt jävla underbart!


filmmys



Vaknade upp och såg att de va vitt överallt ute, va fan!
Som tur är har de regnat bort nu, ganska skönt att de har regnat hela dagen.
Då är de ju tillåtet att mörklägga hela lägenheten och mysa ner sig i soffan och kolla på film hela dagen.
Såg Avatar idag, blir sjukt besviken när bra filmer tar slut, jag vill att dom ska pågå i evigheter.
Har inte gjort många knop idag, har legat/suttit i soffan hela dagen, brottats lite med Peter, kramats en hel del, lagat pannkakor, och jag är ju så jävla bra så att jag lyckades vända 3 hela pannkakor och 2 halva i luften, inte illa alls. Och god blev dom. som fan.

För att inte få liggsår och för att få trötta ut kroppen och pyret så blev de träning även ikväll, skönt.
Så nu ska jag vägra duscha tills hockeyn är slut, lika bra att sitta och lukta svett, då känner jag mig ju som en av spelarna lixom.
Peter står och sjunger, och försöker samtidigt ta av sig byxorna, som en förberedning till matchen...typ.

Imorgon får jag ha en ensamhemmakväll igen, ta hand om mig själv och pyret.
Sånt behövs, eller rättare sagt, skönt för Peter att komma bort och dricka öl och umgås med sina polare, inte sitta och vara sympatigravid hemma med mig :)

Nej nu ska jag koncentrera mig på matchen, sverige börjar ju JÄVLIGT bra... eller inte. herregud.








min man han kan...



sitter och lyssnar på när Peter svär, han kan väldigt mycket svärord den här karln.
Men duktig är han, fixar bort alla kablar som legat runt listerna och sånt där.
Han kan allt min man. :)

men jävlar va varmt de har varit idag förresten, 23 grader i solen va de på dagisgården idag, inte illa.
Så jävla underbart att kunna vara ute från morgon till sena eftermiddagen med barnen och bara leka och springa runt. Eller ja dom springer, jag kommer efter så fort min runda lilla kropp orkar.
Och morgon dagen bjuder på ledighet, de är snällt. Men jag tycker ju att de är mesigt att ta långhelg, så jag jobbar på fredag, stängning till och med, jag tyckte de va lika bra att slå på stort.

Jaha och dagens uppdatering om graviditeten, går in i v. 27 nu, helt jävla otroligt va tiden går fort!
Har lite värkar och endel sammandragningar, men annars år allting skitbra. Eller ja, de gör faktiskt in i helvtee ont när han sparkar på revbenen eller urinblåsan, ibland sparkar han och boxar sammtidigt, bara för att jävlas, så blir jag lite sur och petar tillbaka och säger till han på skarpen!

Imorgon ska jag och Peter ha en mys dag, nästan så att jag hoppas på att de blir regn, då ska vi bunkra upp med massa gosaker, mörklägga hela lägenheten och kolla på Avatar. Drömma sig bort ett tag, för att sedan vakna upp till den gråa och trista verkligheten igen. Varför har vi de inte lika färgglatt?!

jaja nu ska jag ta och peppa Peter lite till så han inte får psykbryt. Ska hitta på en egen hejjaramsa och dansa lite, eller ja så gott de går....

 






rock



Jag och Pyret sitter och lyssnar på AC/DC, han sparkar och boxas som aldrig förr.
Han brukar alltid bli vild när vi spelar musik. Lixom rockar loss i magen.
Har hittat skitsnygga bodys till han idag som inhandlas. Morfar kommer bli stolt ;)

Har nyss tränat också, har fått sänka tempot på löpbandet, de börjar kännas på att man är lite tjock nu.
Flåset kommer ganska fort, men de gör inget, vi kämpar iallafall. Men som sagt de märks att man inte tränar själv :P Och att klättra i klätterställningen med barnen på jobbet är inte de enklaste längre. Men de går om man är riktigt jävla envis :)





ytterst lite



huuuu, min navel har börjat stå ut =S
Jag som har navelfobi tycker att de är väldigt obehagligt. Usch!

Ja men idag då? Har de väl inte hänt så mycket egentligen, de är ju måndag.
Då försöker jag bara överleva dagen, glömde ju ta järntabletterna idag, så allt gick i slow motion,
jag blir helt borta, sjukt trött och svimfärdig. Men nu är de kväll och jag ska äntligen få duscha och lägga mig i sängen. WOHOO!

Jag tror inte jag tänker skriva mer än så idag...

wroooom



Men fan vad helgerna går fort, och alla andra dagar också för den delen..

I fredags blev de hemma kväll med god mat och mys i soffan.
Fick massage av käraste och somnade som vanligt tidigt. Tråkmåns.
Vaknade vid halv åtta på lördags morgon av att jag va panik hungrig, fick med mig Peter upp och äta frukost med mig, fast de va inge tvång, jag frågade bara snällt om han ville ha, blev ganska förvånad över att han orkade kliva upp. Men de blev en mysig och väldigt tidigt frukost tillsammans, så när jag va mätt och nöjd så somnade jag i soffan, snällt:)
När klockan närmade sig tio så gick vi ut på morgon promenad och sen till Robert och Mari för en heldag ute på gården, fast jag stod i köket, vid spisen och lagade mat med Mari, men sprang även ut så mycket jag kunde för att njuta av den förbannat varma och sköna solen. Killarna som arbetade hårt ute på gården svalkade sig med öl, själv fick man nöja sig med vatten och päronsoda, de är sånna där gånger jag kan bli riktigt avundsjuk på att jag inte kan dricka. Men sen när jag smeker mig över magen och inser att jag har ett litet pyre i min mage så går allting över och jag tycker då fan att jag har de bättre :P Härlig dag! Åkte hem och duscha sen gick vi tillbaka och grillade med gänget. Och de blev ett vackert frieri som ägde rum under kvällen också. Grattis till Robert och Mari, inte bara till frieriet :)
 Som vanligt blev jag sjukt trött och va tvungen att ge upp och gå hem vid 7 tiden på kvällen, kändes inte så kul.
Men jag måste ju lyssna på vad kroppen säger. Somnade ganska fort efter vi kommit hem.

Idag har vi bara tagit de lungt, städat lite, haft fika gäster, kollat på fotboll ( CHELSEA <3) och så följde jg med mamma till mormor och morfars grav för att sätta lite blommor. Men nu börjar söndagen också lida mot sitt slut :(
känner mig inte redo för måndag.

Pyret har börjat sparka mig på revbenen nu, inte så jävla skönt vill jag påstå, men han lyssnar ju inte när jag petar tillbaka och säger åt han. :) Han rör sig jämt och hela tiden, önskar att han kunde ligga lite still på natten och skittidigt på morgonen ;) Ryggen är iallafall ganska trasig nu, men med stöd bälte och träning så kanske jag överlever.

Sen kan jag ju meddela den som kommeterat nåt inlägg förrut att jag inte alls tränar ihjäl mig, jag tänker på att hålla kroppen frisk, barnet mår bra av motion, inte av att man blir fet. De mår varken barnet eller en själv bra av.
Tack för mig. 


färdig.



Kom hem för ca en timme sen från föräldragruppen, vet inte riktigt vad jag ska säga om den saken, inte min grej kanske, de här med stora grupper. Kände mig lite obekväm. Men de kanske blir bättre andra gången. Vi får se.

Fick en barnvagn av mamma igår, och fan va fin den är. Jag älskar den!

Är skittrött nu iallafall, funderar på att gå och lägga mig nu, fast de känns lite osocialt.
Har till och med skippat träningen ikväll pga att jag inte har någon energi eller kraft i kroppen.
Så här får de ju inte vara. Jag får ju ångest av att hoppa över en dags träning.
Inte alls bra.

Nej jag orkar inge mer. gonatt....



kort dag


Ny vecka igen...

Va på bvc idag på rutinkoll. Hade alldeles för lågt blodvärde och blodtryck, fast jag äter starka järntabletter, så de är bara att öka dosen då. Men hjärtslagen va perfekta 140 slag/min, spelade till och med in hjärtljudet på mobilen :P
Mätte magen och så också, barnmorskan tyckte att jag hade väldigt spänd och hård mage, trodde först att de va sammandragningar, men icke, kom fram till att jag hade mycket magmuskler, inte illa haha...
På onsdag börjar föräldragruppen också, de händer mycket nu.

Känns skumt att de redan är kväll, fast jag är skittrött. Dagen har gått så in i helvete fort, jag har inte hunnit med i huvvúdtaget, hoppas hela veckan går så fort. Fast nu när jag ska öka dosen järn så kanske jag blir piggare och orkar med mer, skulle vara skönt att ha mer energi.

Nej de här har jag inte tid md jag måst träna, sen duscha. Sen får jag göra de jag kan och gillar näst bäst, sova.
Peter gillar jag bäst:)




Jag ger er...



Inte riktigt nyvaken men förtfarande väldigt yr. Har inte öppnat ögonen riktigt.
Var ju tvungen att kliva upp vid halv 9 imorse eftersom magen tjöt av hunger och pyret sparkade, så jag hade inget val, inte Peter heller, ville inte kliva upp själv och äta frukost så jag drog med honom i fallet.
Men nu är vi mätta och belåtna, mannen har intagit ryggläge i soffan och jag.. sitter ju här.
Usch, blä och fan. vi har tvätt tid idag. tråkig jävla dag de kommer vara.

jag ska egentligen inte skriva så mycket nu, för jag ska ju som sagtgå till tvättstugan.
Men jag har tagit kort på naken mage nu eftersom de har varit mycket tjat om de så har jag tänkt efter lite, haft ångest, tänkt över saken och tillslut gått med på att lägga ut ett kort. Forfarande så är de ångestframkallande för mig att lägga ut ett sånt här kort, men jag förstår väl kanske att vissa vill se. så okey då.... here you go.







mysig kväll, jobbig natt



valborg igår.. tror de va första gången på flera herrans år som jag inte va på mårtensväg och kollade på brasan och drack öl i glada vänner lag. Vi spenderade kvällen hos pappa och kollade på tv, regnet öste ner och ingen av hos hade någon ork eller lust att gå någonstans. Så vi myste ner oss tillsammans i soffan istället.
Igår hade jag öppning på dagis så jag fick sluta kl 12 redan, och kunde åka in till stan i tid och möta upp Peter för en dag med shopping. De blev två parbyxor, en tunika, solglasögon och ett par örhängen. Till pyret blev de en body, en filt med barbapapa, 3st nalle puh tavlor och ett set med body, byxor och mössa mm. är tänkt att vi ska ta med de till bb, som första klädsel. riktigt gulligt är de. Peter köpte ett par byxor han också. :) en bra dag med andra ord.
Fick även träffa våran kära vän David över en sen lunch, vilket var jävligt trevligt, inte så ofta jag hinner träffa mina nära och kära nu för tiden när jag jobbar i Hackås på heltid och är en trött och gravid liten tråkmåns.
Men igår blev de av. :)

Nu sitter vi hos mamma, har huset för oss själva till imorgon så vi passade på att gå hit och låna de, komma ifrån sitt eget et tag, inte för att de är så långt hit men de är ett litet ombyte. och just nu räcker de för mig. Bara jag slipper sitta hemma så är jag skitnöjd faktiskt. 

Har haft den jobbigaste natten under hela graviditeten i natt, mådde illa, kräktes mest hela tiden, fick ont som satan i magen efter alla jävla hulkningar, man har ju inte precis mycket mat i magen som man kan spy upp kl 3 på natten.
trodde jag skulle kvävas. Försökte väcka Peter men de ända han fick ur sig va att katten sov i garderoben. Sen dog han igen. Snällt :) Men idag mår vi bra och pyret har sparkat så han har nog hämtat sig efter natten han med :P

Nu blir de en taktikvila ett par timmar, Peter är på sånt rethumör och jävlas med mig hela tiden så jag nu är jag trött.
Han får roa sig själv:)


 

RSS 2.0