jävelskap


Att försäkringskassan skulle jävlas med mig de förstod jag redan för 5 månader sendan när jag skickde in dom första pappren ang min föräldrapening, men fan att dom skulle jävlas såhär länge och ycket de trodde jag då aldrig. Jag och försäkringskassan har aldrig kommit överens, dom glömmer bort mitt ärende lite då och nu, börjar på att handlägga de eller va fan dom gör och sen efter dom kommit halvvägs och tar någon jävla fika rast så struntar dom i att göra klart de, 3 månader har de tagit nu sen jag komliterade med alla papper och skickade in de sista dom ville ha och ÄNDÅ ska dom jävlas. Max 30-dagars handläggnings tid my ass.
Idioter.

Hur som helst, annars är de lugnt på hemmafronten, imorgon åker vi till umeå och blir där till på Söndag.
Ska bo i husbil, blir ju mysigt. Men annars tycker jag inte att resan ska bli så kul, men den måste göras och allt kommer att bli bättre när vi väl kommit hem.

Idag fick vi hembesök av barnmorskan, Hugo fick vägas och lite sånt.
snart 2 månader gammal och 4,5kg, de går undan nu.
Men jag tycker att om han nu väger så mycket borde han kunna ha större kläder, men nej, stl 50 är fortfarande lite stort, endel lagom. Han har ju så mycket fina kläder i stl 56 som vi köpt och fått som jag vill att han ska kunna ha snart!! :)

Ihelgen då, vad har vi gjort? Fredag va vi på middag hos pappa och simon ju, god mat och trevligt sällskap.
Riktigt mysigt.

Lördag tänkte vi typ gå ut på picknick eller promenad eller liknade men vädret förbjöd oss att gå ut...typ.
Eller ja de regnade helt enkelt och va kallt så de blev en inne dag med film ochmys.
På kvällen kom Linda och myste ner sig i soffan med Hugo.
Och Söndag blev också en filmdag, och en linda och hugo dag :)
Linda myste med Hugo och jag med Peter.
Satt även och kollade på valvakan lite till och från. Fick besök av mamma och Diego.
Plutten har fått fina presenter även denna helg av både gudmor och mormor. Bortskämda han.
Fast jag är glad att han än så länge inte kan öpnna presenterna själv, för då får jag prassla med papperet iallafall :P

Idag har vi som sagt bråkat med försäkringskassan, varit på promenad, kollat på film och gjort ett försök till att packa.. nu ska vi nog lägga oss och vila en stund för att orka med resten av dagen.

hej då.


Redo för att börja dagen.


Intressant morgon.


Fick ett väldigt intressant uppvaknande imorse, Hugo började gny vid 05.15 av hunger, trodde jag.
Tog upp han och börjde mata...och vad gör pojken då?! Han bajsar på mig! Jag har alltså blivit nerbajsad. NERBAJSAD!! Sen tittar han upp på mig och ler, och är skitnöjd. Unge! Bara att kliva upp och tvätta av oss.
Hugo somnade ju om nästan direkt, dock inte jag. Gjorde kaffe och gjorde Peter sällskap innan han åkte till jobbet. Sen blev de yogaträning, styrketräning och frukost.
Vilken morgon.

Hugo ligger fortfarande och sover, och jag kan inte fatta att kl bara är 11, jag har ju hunnit gjort skitmycket men klockan verkar nästan stå still.
Vad ska jag göra nu då? allt blev ju städat igår och inte har vi stökat till nånting heller, de är ju galet.
Jag och Peter är experter på att stöka till, brukar ju vara så att jag måste städa varje dag bara för att vi aldrig plockar undan efter oss på engång. Men nu har vi tydligen varit duktiga.
Om de kunde sluta regna så skulle vi ju kunna gå ut en sväng men jag tror inte att jag får min önskan uppfylld.

Annars i veckan då?
Jo, jag och Hugo åkte in till stan och hälsade på David. Vi bakade muffins, drack kaffe och pratade massa strunt och inte strunt. Riktigt kul att träffa David igen, ibland känns de som att de blir allt för länge mellan dejterna. Skärpning! :)

Har tränat som en galning på sista tiden, skönt som fan. Rygg, mage, styrka och ben är de som körs på max.
In i helvete vilken träningsvärk, sweet. jag älskar att ha träningsvärk! En dags vila i veckan, inte mer!

Just de, förra helgen gjorde mina kära Linda hårförlängning på mig, hon är så duktig!
Fint som tusan blev de, skitnöjd!

Åter till nuet och kvällen.
Ikväll har vi blivit bortbjuden på middag hos pappa och Simon. Tacos står på menyn, riktigt nice.
Ska bli riktigt mys att umgås med grabbarna grus :P





Jag måste duscha, känns som jag fortfarande luktar bajs.

hejdå.





höst!



Hugo har visat sitt underbara leende för första gången igår.
Så sjuk söt. Jag satt och lekte med han i soffan, lyfte han upp i luften och sånna saker, sen när jag ställde han nr på mina ben, så trycker han upp sig och står raklång och LER!
Vackra pojke!
Så sen igår har jag lekt med han konstant för att få se de flera gånger om, 3 ggr har han gått med på att flina och le, men de är inget som kommer på betällning bara för att heller.

Nu har Peter börjat jobba igen, men de gör inget, de är ju helg nu :)
En de är väl bra att vi kommer in i vanliga rutiner igen, fast de va skönt att ha Peter hemma, lite avlastning.
Inte för att Hugo gör nåt väsen av sig än, nej, de är bara sova och lite joller emellanåt, kanske liten surläpp om de kniper lite i magen.
Idag har vi iallafall varit ute och gått en sväng, nu är hösten här..de är frisk luft och inte för kallt ute men inte heller sommar värme, vilket är skönt. Sen fick Hugo sova ute i vagnen medans jag tog de sista av storstäningen inne.
Nu ligger han här i siffan brevid mig och diskuterar, jag vet dock inte vad han säger men jag torr att de är nåt viktigt för han ser ganska allvarlig ut.
Väntar på att mamma ska komma hit så vi kan ut och gå. Blir ingen PW idag för att vi måste ta med Hugo eftersom Peter inte hunnit hem när vi ska ut.
Men de gör inget, huvudsaken att vi får en rask promenad!

Ikväll kommer Linda min babe hit och ska förlänga mitt hår, kommer bli kanon!
Och så jävla kul att umgås med henne, man hinner ju inte träffa henne allt för ofta eftersom hon jobbar hela tiden, tycker att hon ska skaffa en bebis och vara hemma med mig och leka.
Men som sagt ska bli sjukt kul att hänga ett tag, snacka lite skit och dricka massa kaffe.

oo jag och Peter bakade amrekanska muffins igår med dumle i, FY FAN va stora dom blev och goda!
och i förrgår duschade jag med Hugo första gången, den minen han gjorde då är fan de oligaste jag har sett och de sötaste förstås :D men han tyckte om de, fast va nog lite förvånad, såg ut så iallafall. :) men mys va de!
och en annan sak som hände igår va att vi hittade våran älskade katt rocky i sängen igår med blod runt om sig i sängen,baktassen va dubbelt så stor som den ska vara och han har ett djupt köttsår under tassen, stackars sötnosen.
fick inte röra han  eller gå ens i närheten, så vi gick över till våran granne Irene ( kattdoktorn:) )
så hon rengjorde de och linda på nåt på tassen som Rocky genast bet bort. och jävlar va förbannad han va efter de, Peter fick ju brotta ner han för att Irene skulle kunna göra rent och linda de, argare katt har jag nog inte sett. stackarn :( Men de verkar vara bättre idag och han har fått varit ute i små svängar så de är nog inte så jäte allvarligt, men vi får ju hålla koll så att de inte blir inflammerat eller att de är nåt i såret.

oj vilket inlägg de blev, nu ska jag genast avsluta.

Härliga tider.



veckan som gått, Peter har varit hemma med oss och lekt, myst och hittat på lite olika roliga saker.
På Tisdag va vi i stan och handlade ett par jeans åt mig, jag gick förbi hos pecka och diskuterade lite om min kommande tatuering som jag ska göra i oktober, länge dit, men eftersom de är en så pass stor tatuering så måste man ju börja skissa och fixa den i tid.
Fikade gjorde vi med Marcus, de vart även 3 hyrda filmer och sen hemresa.
Lite promenader har de blivit. PW med mamma varje dag också.
Snart, väldigt snart startar v med gymmet också. typ nästa vecka. Sweet!

I Torsdags va Peter och Marcus och fiskade, jag och Hugo åkte på 2 månaders koll på BVC, fast han bara är en månad. Tydligen spelar de ingen roll. så varför heter de då 2 månader koll? hur som helst så har våran lilla pojke blivit stor, han väger nu 3945g och är 52cm lång. Nu har han äntligen börjat kunna ha stl 50, dom kläderna som vi hade köpt till han som han skulle ha när vi kom hem från bb och så. Städade bort prematur kläderna igår, stl 40 och så, fan va små dom ser ut att vara, kan inte fatta att han va så liten för bara en månad sen.
Men han äter ju som en hel karl, så de är inte konstigt att han växer så mycket och snabbt, tur han inte äter ofta på nätterna iallafall, så sömn får jag ju. Ska absolut inte klaga på de:)

Igår va pappa och Simon här på middag, lagade inbakad kycklingfile, oc bakade paj till efterrätt.
Inte illa :D Sen kollade vi på fotbollen, och för första gången fick vi alla 4 erkänna att Zlatan gjorde jävligt bra ifrån sig på matchen. grymt bra ärligt talat.
Och de slutade ju lyckligt också.

Idag har jag, mamma och Hugo hämtat dopklänningen som han ska ha.
Jättefin är den, Hugo blir den första i 4:de generationen som döps i den, lite kul antar jag :)

Nu ska vi bada Hugo och sen blir de familjemys innan middags gäster anländer, och senare ikväll ska vi nog lägga plutten i spjälsängen lite tidigare så jg och Peter får ta hand om varandra lite. :)



Ser lite förbannad ut kanske :)











RSS 2.0