om allt och självklart skrutten!Tiden springer iväg, jag tror jag har tappat en bit av verkligeheten.
Vi har nog stängt in oss i en liten bubbla jag Peter och Hugo.
Men nu gör vi ett försök till att spräcka bubblan och komma tillbaka till vardagen.

De har varit några intensiva dagar ändå, vi har varit på sjukhuset fram och tillbaka ett antal gånger, kommer alltid hem med samma arga humör. Men nu dom senaste dagarna har de vänt och vi börjar se en ljuspunk på de hela, allt kan bara bli bättre nu.

Och Hugo då, underbara barn!
Han fyller 3 månader på lördag, väger 5070g och är 57cm lång. Storpojke nu.
Vänder sig på sidan men den nedrans armen är fortfarand ivägen för att han ska rulla runt helt:)
Han älskar att ligga i babygymmet och leka. Ibland leker han argaleken med apan som hänger där, han kan ligga pch blänga surt på den där jävla apan hur länge som helst, verkar nästan som att han tror att apan ska sluta stirra om han tar fram sina arga ögon. Men apan vinner alltid duellen.
Roligast är de nog när han fejk grinar och vill att man sa tycka synd om honom, då åker mungiporna neråt och så låter han ungefär såhär, huhuhu höööö hu hu hu, uuuuu. sen kollar han på mig med blanka stora sorgsna ögon och jag dör lite för han är så söt.
Imorgon ska vi på informationsmöte för babysimmet. Och den 28:de har vi första badet! Spännande!
Ja, jag skulle kunna skriva tusen rader till om Hugo, för de händer nåt nytt med han varje dag, men de får bli en annan gång:)

Började rensa våran hem och förråd på massa skitsaker som vi sparat med oss i alla flytter.
Hade ca 15 kartonger i förrrådet varav 3st är kvar nu. Jag har slängt kläder i mängder,har inte orken till att lägga ut på blocket och sånt där, att tjäna lite extra pengar på sidan om är tydligen inte min grej. dumt men sant.
Och nu ska jag bara ta mig för att åka på sopstationen och slänga allt, annars hanar de u nere i förrådet ien, och de skulle vara jävligt onödigt.

Tatuerade mig i Fredags också, första sittningen tog 6 timmar, andra är den 15:de november. Kommer bli galet jävla bra när den är klar. fast den är redan sjukt snygg, är riktigt imponerad av alla olika skuggningar.

Snart är de dags för dop också, Hugo har fått testat dopklänningen och herregud va gullig han är i den.
Tror att jag har fått till all planering, så de blir nog en skitbra dag. Han döps på allhelgonas dag, fast de egentligen inte anses vara lämpligt.

Den här veckan har vi ganska fullt dagsschema, måste in till stan tisdag, onsdag och torsdag. Möten hit och dit, köpa badblöja åt plutten och till tatueringsstudion för att fota tatueringen så att vi kan kolla om den ska ha lite färg i sig eller om den ska förbli black and grey. Kvällarna är ju fria som tur är, då har man tid att träffa nära och kära
och mysa med familjen.

Har haft Sara och lille Melwin på besök förra veckan också, riktigt trevligt, hade ett litet barnvagnsrace på kvällskvisten men tog oss inte ann fästebacken, de får bli en annan gång.
Melwin är så söt, och Hugo är verkar så nyfiken på honom. Ibland kan dom ha heta debatter, och sen blir båda helt färdig och somnar. De tar hårt att vara liten.

pppuuh, fan vilket inlägg de blev.
De blir väl så när man inte skrivit på ett tag.
Men nu fan ger jag upp!


Skumbad gillas!

hejhopp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0